E-uprava ponuda servisa

Telenet Call Centar je specijalizovan za usluge javnim institucijama: opštinama, socijalnim službama, katasterskim službama, komunalnim organizacijama, zavodima za zapošljavanje, opštinskim i okružnim organima sudske vlasti, osiguravajućim društvima. Telenet poseduje opremu koja omogućava servis usluge svim opštinama, nezavisno od njihove lokacije. Predstavljamo Vam nekoliko servisa koji se mogu koristiti kod E-uprave. 

Korisnički Servis

Jedna od opcija kojom agenti upravljaju unutar Korisničkog servisa su pritužbe ili žalbe korisnika. One su po pravilu kordinirane kroz Menadžment informacioni sistem stvaranjem odnosa veze B2B, B2E, B2C. Agent može usmeriti zahtev ili poziv na brz i efikasni način, čime utiče na zadovoljstvo korisnika i stvaranje kvalitetnog CRM odnosa


 


Žalbe

Telenet Call Centar vrši stalnu obuku svojih zaposlenih u zavisnosti od zahteva klijenata i složenosti call centar sistema. U delu osnovne obuke operateri se uppoznaju kako da razgovaraju sa nervoznim ili ljutim korisnikom, uče ispravnu etiku ponašanja, a u delu profesionalne obuke upoznaju se sa smernicama i zahtevima specijalne kompanije za koju se radi posao. Svi zaposleni operateri u Telenet call centru znaju perfektno najmanje jedan strani jezik. Za sada pokrivamo englesko, francusko, nemačko, bugarsko, rumunsko i mađarsko govorno područje.


Web Call Centers

Ukoliko ste zainteresovani da na vašem sajtu implementirate opciju 24/7 web call centar servis, javite nam u vezi detalja. Pored toga što je cena usluge servisa Telenet Call centra veoma mala, na ovaj način bićete dostupni korisnicima u svako doba. Jednostavnim klikom na ikonu “Free call” dobija se operater Telenet Call Centra. Web Call centar servis je podeljen na pružanje osnovnih informacija i pružanje specijalnih informacija kao proizvod kampanje. 


Odzivni servisi

Specifični servisi Telenet Call Centra (TCC) mogu obuhvatiti primanje poruka, sakupljanje kontakt informacija i poruka, i slanje tih informacija nazad do vas. Vi te podatke možete primati preko web stranica, email-a, faksom, internetom ili kao elektronski fajl. Naša ponuda se sastoji u tome što Vam nudimo sisteme koji su zasnovani na IP tehnologiji svetski poznatih i priznatih multinacionalnih firmi Avaya, Cisco, Nortel. Ukoliko se odlučite za outsourcnig servisa gde bi Telenet Call Centar opsluživao dolazne i odlazne pozive takva usluga je svega 3 do 5% od cene novog adekvatnog Call Centra. 

Transparentnost odzivnog servisa gde TCC odgovara na poziv u ime Vaše kompanije ili gde automat koji odgovara na poziv jasno daje do znanja pozivaocu da je dobio Odzivni servis, svakako je prednost za one kompanije koje žele da uspostave profesionalni odnos sa svojim klijentima na najviši mogući način. TCC u zavisnosti od vašeg zahteva, u ovom slučaju opsluživanjem dolaznih poziva, može pružati osnovne informacije o vašoj kompaniji, voditi specijalnu kampanju za Vas, za potrebe banaka raditi prikupljanje dugova (debt collection), vršiti telemarketing usluge, ispitivanje javnog mnjenja i slično. 


Dolazni Call Centar

Moguće je primiti i obraditi veliki broj poziva u kratkom vremenskom roku, a kvalitet komunikacije sa pozivaocima se garantuje kroz upotrebu specijalne aplikacije koja operaterima dinamički prezentuje serije pitanja i odgovora koje oni čitaju. Na taj način, ova aplikacija navodi operatere kroz razgovor, a u isto vreme se prikuplja i statistika o svakom postavljenom pitanju i ponuđenom odgovoru. 

Na primer, Telenet Call Centar za potebe nekog preduzeća može napraviti bazu podataka u kojoj se opisuje na sufticirani način odnos sa klijentima tako da menadžment kompanije, menadžeri prodaje, pa možda i sami korisnici mogu direktno pristupiti informacijama, dostići potrebe klijenata (korisnika) sa proizvodnim planom i ponudama, podsetiti klijenta na zahteve servisa, znati koje druge proizvode je klijent naručio, itd.


Нема коментара:

Постави коментар