Hospitality Management

Telenet Media Marketing Call Centar pretežno radi na međunarodnom tržištu i to specijalizaciju servisa iz oblasti turizma i novih tehnologija primenjivih u hotelskoj industriji. Kordinator je projekata vezanih za online booking-hotels.biz u preko 6000 objekta u do sada 17 zemalja CEE regiona. Cilj Teleneta je formiranje regionalnog Info Centra namenjenog za pružanje informacija i rezervaciju smeštaja, aranžmana, avio karata u ovih 17 zemalja. 

Osnovna funkcija Teleneta podeljena je na Front office i Back office, preko kojih se vrši sa jedne strane direktno ugovaranje i prodaja usluga Marketing Call Centra, a sa druge strane vode razne vrste ciljnih projekata u oblasti turizma i Hospitality Management-a. 

Ponuda Teleneta vezana za pripremu biznis plana, investicionih projekata, studija izvodljivosti i marketing planiranje kroz kompletno definisanje različitih Akcionih planova, zasnovana je na višegodišnjem iskustvu ljudi koji rade u Telenet Marketing Centru, specijalizovanim za izradu Poslovnih i Marketing planova koji imaju za cilj definisanje postojećeg stanja, benchmarket analizu, izradu akcionih planova i studija izvodljivosti sa preporukama taktika i strategija kako je to najbolje uraditi. Posebno se vodi računa o tome da prilikom izrade Poslovnog plana Akcioni plan obuhvati sve elemente ROI (Povraćaj investicije), tako da se za osnovno načelo planiranja i relaizacije uzimaju budući troškovi, vrednost investicija i vreme povraćaja ulaganja. 


 

Telenet Marketing Centar je lider u sprovodjenju Marekting Strategije Ministarstva turizma Republike Srbije 2008-2015 godine i vodi nekoliko različitih programa za turističke agencije, hotele i druge objekte u Srbije. Svi programi su na šestomesečnom ili godišnjem nivou. 

(1) E-marketing program promocije turističkih objekata (www.booking-hotels.biz). Aktivna domaća i međunarodna kampanja objekta povezana sa kompletnom ponudom usluga i servisa, specijalizacijom ponude aranžmana i turističkih atrakcija određenog regiona. Promocija se vodi na 8 evropskih jezika, uključujući i srpski jezik. Deo programa Telenet Hotelska Mreža čine oko 415 objekata (hotela, vila, apartmana, zdravstvenih centara) u Srbiji. 

(2) e-Brošure predstavljaju turistički program za vizualnu promociju hotela, turističkih organizacija gradova, turističkih agencija, kao i restorana putem internet sajta (http://turizam-brosure-srbija.booking-hotels.biz) na kome trenutno ima preko 200 turističkih brošura vezanih za Srbiju. 

(3) Marketing kampanja LETO 2009 koja se vodi na preko 100 različitih sajtova, gde je Telenet Call Centar organizovan za primanje poziva i pružanje informacija vezanih za letovanje, stim što koristeći modele B2B, B2C, B2E informacije prosleđuje na dalju obradu ugovorenoj agenciji ili hotelu. Tokom leta 2008 Telenet Call Centar prebacio je preko 7000 noćenja i pružio preko 20.000 različitih informacija vezanih za letovanje u zemljama Grčka, Bugarska, Turska i Crna Gora. 

U prethodnih nekoliko godina radili smo veliki broj Poslovnih planova u oblasti turizma u zavisnosti od oblika preduzeća, tržišta, zahteva za izradom dugoročnog Biznis plana ili zahteva za projektovanjem ciljne marketing kampanje vezane za razne vrste događaja (Eurosong vs Eurobasket), kao i istraživanja vezana za Srbiju i uticaj svetskih trendova i mogućnosti razvoja novih proizvoda i usluga u turizmu, zatim dugoročne i kratkoročne planove prodaje različitih proizvoda i usluga, razvojne projekte u oblasti IT tehnologije, (software-a i inženjeringa) takođe vezane za poslovni razvoj hotela, motela, turističkih agencija. 

Jedan od pratećih delova aktivnosti Teleneta prilikom izrade Poslovnih planova uključuje i definisanje osnovnih elemenata za budući razvoj preduzeća koji se u procesu sagledavanja realne situacije te firme kasnije projektuju u profesionalnu ili polu profesionalnu izradu korporativnog identiteta.

Ukoliko planirate neku vrstu investicionog ulaganja u vaš objekat, preporučujemo Vam da nam se javite i zatražite besplatnu konsalting uslugu, na osnovu koje možemo ugovoriti dalje aktivnosti razvoja vaše firme.

S postovanjem,

Ivana Mirosav
Account Manager
Hospitality Management
Telenet Marketing Centar
+381 64 987 4264

Нема коментара:

Постави коментар