Telemarketing promocija i prodaja

Inbound Telemarketing

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga.


Outbound Telemarketing

Predstavite vaše mogućnosti kupcima i budite vodeći u prodaji korišćenjem AnswerNet sistema kojim možete upravljati B2C i B2B aplikacijama outbound telemarketinga.



Business to Business Telemarketing

Dozvolite vašem biznisu da mu se dogodi B2B. Računajte na nas i vaša inbound telemarketing i outbound telemarketing prodaja i sistem narudžbi pomoćiće vam u boljem i uspešnijem poslovanju. 


Business to Consumer Telemarketing

Mnogi korisnici vole da kupuju putem inbound i outbound telemarketinga. Telenet Call centar agenti dobro su obučeni i dobro znaju da identifikuju korisnika kada je spreman da poruči neki od proizvoda. Oni znaju kako da odgovore na primedbe i negodovanja korisnika stvarajući mogućnosti kombinacijom unakrsne prodaje i tehnike uvećane prodaje (cross-selling, upselling telemarketing).


Automatski Inbound/Outbound IVR Telemarketing

Treba da pošaljete ili primite veliki broj telemarketing poziva ili poruka? Potrebno vam je da se brzo i efikasno identifikuju korisnici, kojima će se dopasti vaš ovi proizvod? Želite da pitate u vezi inbound telemarketinga i outbound IVR telemarketing servisa. Pozovite…Call centar broj +38119 422-000. Informacije dostupne Crnoj Gori na broj 069/714-919. 

Telemarketing poboljšani Servis 
Ukoliko želite da pružite svojim korisnicima poboljšani servis inbound i outbound tele-marketinga, korišćenjem ostalih AnswerNet telemarketing servisa, preporučujemo vam: 
- Online zakazivanje sastanaka 
- Narudžbenice i procesuiranje kreditnih kartica 
- Isporuke, skladištenje i logistička podrška 
- Help desk 


Želite više informacija? Pozovite Call Centar (381) 19422-000

Нема коментара:

Постави коментар