Vodjenje Marketing kampanja


Direktni Marketing je jedina tehnika prodaje i promocije kod koje se promotivni materijal može direktno isporučiti potencijalnom kupcu poštom, email-om, telemarketingom, prodajom od-vrata-do-vrata ili nekom drugom direktnom prodajom. To je jedina promotivna aktivnost kod koje se stvara direktni kontakt sa ciljnim korisnikom.  


 Advertizing i izdavaštvo predstavljaju indirektni promotivni metod, dok direktni marketing doprinosi trenutnoj kolekciji povratne veze od strane ciljnog tržišta.  Direktni marketing koristi različite pristupe direktne promocije kupcima i sadrži pored direktne pošte, direktni email marketing, kataloge, telefonsku prodaju, TV, radio, ili novinske članke koji pozivaju korisnike da pozovu potpuno besplatan broj ili popune kupon na brošuri.


EUROSONG 2009

Telenet Marketing Centar spreman je da pripremi, organizuje i vodi sve vrste marketing kampanja. U 2008 godini Telenet je angazovan kao Eurosong Info Center, za pruzanje informacija vezanih za Srbiju i gradove Beograd, Podgoricu, Vrsac i Novi Sad, kao i za rezervaciju smestaja VIP gostiju, novinara i drugih turista koji su zeleli da posete ovaj dogadjaj.

Tokom kampanje koriscen je rezervacioni sistem Turistickog Portala Srbije koji u Srbiji ima ponudu od preko 1000 obejkta.

Aktivnosti Telenet Marketing Call Centra tokom Eurosong-a bile su:
- izrada Marketing plana Eurosong 2008
- e-marketing promocija Srbije i Crne Gore
- e-marketing promocija objekata koji su deo Telenet Hotels Network booking sistema
- Vodjenje direktne marketing kampanje deljenjem oko 30.000 brosura
- Promocija restorana u Beogradu
- Promocija i podrska u prodaji Beo Suvenira
- Razvoj Menadzemnt Informacionog sistema objekata



Sobzirom da je rec o muzickom dogadjaju koji je posecen sa preko 30.000 stranih turista, pretezno VIP osoba, novinara, ucesnika dogadjaja, kao i drugih ljudi koji su zeleli da daju podrsku svom prestavniku na takmicenju Eurosong 2008, organizacija vodjenja kampanje bila je na najvisem mogucem nivou. 



EUROBASKET 2005

 U 2005 godini za potrebe Preduzeća Ekonomik d.o.o. Beograd "Economic Sport Corporation" vodili smo direktnu marketing kampanju Eurobasket 2005, "Vaš apartman u Beogradu". Više o ovoj kampanji možete naći na adresi www.eurobasket2005.net. Brošura Eurobasket 2005 štampana je u 30.000 primeraka, od čeka su samo 9.000 brošura podeljene u Podgorici ispred Sportskog centra Morača.

Od juna meseca do kraja septembra poslati su preko 250.000 elektronskih mailova, a poseta sajta za samo 15 dana trajanja Evropskog prvenstva u košarci na centralnom sajtu Economic Sport Corporation-a: www.ekonomik-bgd.co.yu, bila je oko 500.000.

Osnovna ideja projekta bila je da Agencija za promet nekretnina Ekonomik d.o.o. kroz marketing promociju aranžmana domaćim i inostranim turističkim organizacijama, ponudi smeštajne kapacitete, kao i da u vreme trajanja Evropskog prvenstva izvrši prodaju sportske opreme i rekvizita.

Partneri projekta Eurobasket 2005 bili su: 
- Turistička organizacija Srbije 
- Hotel Kostas Podgorica 
- Organizacija Eurobasket 
- Beosuveniri i Pizzolino Beograd 

Sobzirom da je rec o Sportskom Marketingu i organizaciji dogadjaja koji su posetili preko 45.000 turista, posebno nam je zadovoljsto da konstatujemo da je posao uspesno realizovan, ujedno pozivajuci sve zainteresovane kojima je potrebna pomoc oko organizacije i vodjenja Sportskog Marketinga da nam se jave radi mogucnosti ostvarivanja zajednicke saradnje i pomoci u ostvarivnju daljih ciljeva i zadataka.  

Ukoliko imate sopstvenu ideju o tome kakvu kampanju želite, a potreban Vam je tim profesionalaca koji će organizovati i sprovesti tu zamisao u delo, ili želite da mi za Vas osmislimo kampanju, javite se, naša email adresa Marketing Centra je marketing@telenetholidays.com ili pozovite telefon Call Centra 381645558581.

Neke od usluga koje mozemo da vam ponudimo su:

- Online zakazivanje sastanaka 
- Narudžbenice i procesuiranje kreditnih kartica 
- Isporuke, skladištenje i logistička podrška 
- Help desk 


Нема коментара:

Постави коментар